Dagoodi is opgericht voor iedereen, jong en oud. Maar vooral voor mensen die altijd op zoek zijn naar de leukste, handigste, beste maar vooral goedkoopste aanbiedingen. U bespaart op elk product!

We zijn een gepassioneerd team dat altijd op zoek is naar de beste spullen en deze aan onze klanten aan te bieden. We proberen een zo breed mogelijk aanbod te creëren, maar we willen alleen spullen aanbieden die voldoen aan het "Dagoodi-keurmerk". Alle producten worden gekeurd en getest door onze experts. Wij bieden niet alleen de goedkoopste artikelen aan, maar ook de beste!

We zijn transparant, dus alles is duidelijk voor de klant.

We willen dat onze klanten ons waarderen. Bij Dagoodi staan de belangen van de klant voorop. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. Wij zorgen ervoor dat u alle informatie die u nodig heeft gemakkelijk kunt vinden. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kijken we natuurlijk graag met u mee! Op onze contactpagina kunt u ons eenvoudig een vraag stellen.

We verkopen alleen producten die we zelf zouden kopen!

Waarom zouden we een product verkopen dat we zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid, dus de beste prijs is niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. We werken met de beste zakenpartners en bieden daarom de beste prijzen. Dagoodi maakt de luxe en unieke dingen in het leven betaalbaar voor iedereen!

Zijn er nog addertjes onder het gras?

Je zou het bijna denken vanwege onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Dagoodi plaatst de bestelling bij onze leverancier direct nadat u uw bestelling heeft geplaatst - dit vermijdt de kosten voor het werken met tussenpersonen, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen wij u goede deals aanbieden met exclusieve prijzen die tot 70% onder de aanbevolen verkoopprijzen liggen.

Team Dagoodi

dagoodi - over ons